NYSTED 

I bunden af skønne Lolland ligger den lille by Nysted. Her på siden kan du finde information om byen og dens aktiver. Det er også muligt melde sig ind i foreningen og løbende blive orienteret om nye tiltag i Nysted og omegn.

KONTAKT

Benyt venligst kontaktformularen

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Instagram Icon
HÅNDVÆRKERE

ERHVERV I NYSTED

JD Glas

Glarmesterforretning med stor faglig ekspertise og en bred vifte af arbejdsopgaver der spænder lige fra billedindramning til montering af nye vinduer og døre. Specialist i fredede og bevaringsværdige bygninger

Læs mere


 

JF Totalbyg

Topprofessionel totalentreprise, der inkluderer såvel små reparationer som opførelse af nye bjælkehuse. Stor tømrerafdeling og egen murer/beton samt maler. Stor erfaring med Nysteds bevaringsværdige bygningsmasse.

Læs mere:

Positiv Entreprise

Nysteds eget entreprenør- og kloakfirma der påtager sig en mængde forskellige opgaver både over og under jorden, fx kloakering, flisebelægning, nedrivning, fældning af træer m.m 

Læs mere:
 

LF El-tekniq

Lokalt funderet aut. el-installatør med stor erfaring inden for alle grene af elektrikerfaget. Firmaet påtager sig fx opgaver vdr. sikring, alarmer, overvågning m.v. udover private installationer i hjemmet.

Læs mere:

VVS-mesteren

Beliggende i Øster Ulslev og dermed et lokalt orienteret firma der udfører mange opgaver for både private og erhverv. Her er du sikker på god service og høj kvalitet.

Læs mere:

Nysted Murerfirma

Lille, lokalt enkeltmandsfirma hvor kvaliteten er i højsædet. Nysted Murerfirma påtager sig både mindre og større opgaver og kan altid give en pris før arbejdet påbegyndes.

Læs mere

Søndervang Entreprise

Elektriker, tømrer eller mindre vvs-opgaver: Søndervang Entreprise kan det hele og er som navnet antyder, et rigtigt multifirma der favner meget bredt og gør det med stor faglig kunnen.

Læs mere

Dansk Rundstokfabrik

Specialfirma med fokus på salg af diverse træprodukter, herunder egen produktion af motionsribber og rundstokke i forskellige træsorte.

Læs mere

Troels Jørgensen A/S

Vi har beskæftiget os med professionelt byggearbejde gennem 40 år. Vi dækker følgende fag: Murer – Tømrer – Maler – Jord/Kloak/Beton – Smed/Hegn – Grus/Sten – Transport. Se mere på www.tjas.dk – fx om vores speciale i facadeisolering.
 

Læs mere

Tømrerfirmaet Olsen & Pedersen 

Ny-El

Nysted Bygge Entreprise

Øster Ulslev Byggeservice

Øllebølle Tæk

Tømrermester Søren Pedersen

Billes Skovservice

Højgaard Entreprise

Jantzen Blik

Malerfirmaet HKB Hansen

Tømrermester Rene Pedersen

Romme El

Den Høje Murer

Entreprenør Lang

Døllefjelde Maskinstation