NYSTED 

I bunden af skønne Lolland ligger den lille by Nysted. Her på siden kan du finde information om byen og dens aktiver. Det er også muligt melde sig ind i foreningen og løbende blive orienteret om nye tiltag i Nysted og omegn.

KONTAKT

Benyt venligst kontaktformularen

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Instagram Icon

ERHVERV I NYSTED

Erhverv i Nysted
Åbne forretning?

Har du den rigtige ide...

... er der rig mulighed for at åbne en butik eller virksomhed i Nysted. Selvom Nysted byder på alle dagligdags fornødenheder, er der flere velegnede lokaler i byens hovedgade, Adelgade, som kan rumme nye initiativer.
Prisen er lav, så der er gode muligheder også for at afprøve et koncept, at etablere sig som arbejdende kunsthåndværker, galleri, eller for pop-up forretninger.
 

Eksisterende 

Benyt en virksomhed

Nysteds handelsliv er alsidig og rummer flere håndværkere og erhvervsdrivende inden for mange brancher. Find en oversigt over foreningens erhvervsmedlemmer her.

Forretningsudvikling

Nysted - et godt valg

Går du med en drøm om at starte din egen virksomhed, hjælper vi Nysted Erhvervs- og Turistforening gerne med at finde lokaler og hjælpe dig på anden vis. Bestyrelsen består af erhvervsdrivende, som gerne deler ud af sine erfaringer og kompetencer.