NYSTED 

I bunden af skønne Lolland ligger den lille by Nysted. Her på siden kan du finde information om byen og dens aktiver. Det er også muligt melde sig ind i foreningen og løbende blive orienteret om nye tiltag i Nysted og omegn.

KONTAKT

Benyt venligst kontaktformularen

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Instagram Icon

BØRNELIV

Børneliv i Nysted


I Nysted tilbyder vi et godt netværk for børnefamilier, hvor vi har en initiativrig gruppe der sørger for arrangementer målrettet børn og unge. Gennem gruppen "Børneliv i Nysted" som ligger under NET Nysted Erhvervs- og Turistforening, er det nemt for børn at møde nye kammerater og for forældre at møde ligesindede.

Gruppen har i løbet af 2017 bl.a. arrangeret grillarrangement for børn og voksne, rundboldturnering, strand- og skovture, tumleleg i gymnastiksalen m.m. Derudover har Nysted en meget aktiv brydeklub der tilbyder undervisning lige fra tumlingealderen, samt en aktiv biograf der viser børnefilm og arrangerer juleklip med mere.

Ønsker du at være en del af gruppen "Børneliv i Nysted", kontakt da Stella Nybrud på tlf: 42 42 16 29

Desuden tilbyder vi tilflyttere i alle aldersgrupper at blive tilknyttet velkomstkomiteen, hvor du som ny i byen, bliver matchet med andre personer eller familier i samme aldersgruppe og livssituation. 

Vi prøver at komme i kontakt med alle, men du opfordres alligevel til at kontakte vores koordinator for velkomstkomiteen, hvis du er interesseret i at blive tilknyttet.