NYSTED 

I bunden af skønne Lolland ligger den lille by Nysted. Her på siden kan du finde information om byen og dens aktiver. Det er også muligt melde sig ind i foreningen og løbende blive orienteret om nye tiltag i Nysted og omegn.

KONTAKT

Benyt venligst kontaktformularen

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Instagram Icon

BO I NYSTED

VELKOMSTKOMITEEN

Gennem velkomstkomiteen og en lang række aktive foreninger er det nemt at skabe sig et netværk i Nysted.  

 

Vi tilbyder tilflyttere at blive tilknyttet velkomstkomiteen, hvor man bliver matchet både med herboende og andre tiflyttere, i en livssituation svarende til ens egen.

Specielt har vi fokus på netværk til børnefamilier. 

NATUR

Naturen omkring Nysted er unik og byder bl.a. på gode muligheder for vandsport, jagt og ornitologi med mere. Nysted er beliggende billedskønt i bunden af "lagunen" ved Nysted Nor.

FAMILIE

Nysted egner sig med sin ro og charme perfekt til både det modner par og til børnefamilien, der ønsker trygge rammer for sit barn, at vokse op i.

SKOLE OG INSTITUTIONER

I Nysted findes både folkeskole, børnehave og vuggestue. Dette betyder at du som småbørnsfamilie roligt kan flytte til Nysted og regne med, at dine børn kommer til at tilbringe sin hverdag tæt på hjemmet.

 

FRITID

Udover den skønne natur omkring Nysted, kan fritiden også tilbringes ved at benytte nogle af de mange fritidsaktiviteter for både børn og voksne.

KULTUR

Nysted er med sine gamle, smalle stræder og bevaringsværdige bykerne i sig selv en kulturperle, og dertil findes også "Byhusforeningen" der står bag en lang række arrangementer i vinterhalvåret.

Flyt til Nysted